1 ـ در زيارت عاشورا از جمله مى خوانيم :
((... و اءساءل الله البر الرحيم ان يرزقنى مودتكم و ان يوفقنى للطلب بثاركم مع الامام المنتظر الهادى من آل محمد...))(زيارت عاشورا غير معروفه .)
يعنى :
و از خـداى نـيـكـوكـار و پـر مـهـر مـى خـواهـم كـه دوستى شما را روزيم سازد و مرا براى خـونخواهى شما، به همراه ((امام منتظر)) و هدايت كننده به راه حق و عدالت از خاندان محمد صلى الله عليه و آله توفيقم ارزانى دارد.
2 ـ و نيز در زيارتى كه از حضرت باقر عليه السلام رسيده است مى خوانيم كه :
((و ان يرزقنى طلب ثارى مع امام هدى ظاهر ناطق بالحق منكم ...))(بحارالانوار، ج 101، ص 292.)
يعنى :
و از خـدا مـى خواهم كه خونخواهى شما به همراه امام هدايت و گوياى به حق از شما خاندان وحى و رسالت كه آشكار خواهد شد، روزيم سازد.
3 ـ و در زيارتى كه از خود امام مهدى عليه السلام روايت شده است از جمله مى خوانيم كه :
((... واجعلنى اللهم من انصاره و اعوانه و اتباعه و شيعته ...)) (بـحـارالانـوار، ج 101، ص 83، زيـارت آل يس .)
يعنى :
بار خدايا! مرا از ياران و مددكاران و شيعيان او قرار ده .
4 ـ و مى خوانيم كه :
((اللهـم كـمـا جـعـلت قـلبـى بـذكـره مـعـمـورا فاجعل سلاحى بنصرته مشهورا...))(بحارالانوار، ج 101، ص 103.)
يعنى :
بـار خـدايـا!
هـمانگونه كه قلبم را به ياد او آباد و آزاد ساختى ، اينك سلاح ستم ستيز مـرا نـيز براى يارى او و اهداف بلندش برهنه و آخته دار و اگر ميان من و او مرگ ـ كه آن را بـر بـنـدگـانـت بـصـورت يـك قـانـون مـقـرر و آن را بـر مـخـلوقـت بـر خـلاف تمايل آن مسلط ساختى ـ حائل شد مرا به هنگام ظهور آن حصرت از آرامگاهم در حاليكه كفن بر شانه انداخته و به كمر بسته ام بر انگيخته ساز تا پيشاروى آن اصلاحگر بزرگ جـهـانـى ، جهاد كنم و در صف كسانى قرار گيرم كه آنان را در كتاب آسمانى ات ستوده و فرموده اى : ((كانهم بنيان مرصوص .))(سوره صف ، آيه 4.)