انسانی که نان خشکی او را سیر می کند، و یا با سبزی و ماست و پنیر می تواند زندگی کند،
این همه حرص و طمع به دنیا و مال دنیا برای چه؟!
آیت الله العظمی بهجت
انسانی که نان خشکی او را سیر می کند، و یا با سبزی و ماست و پنیر می تواند زندگی کند،
این همه حرص و طمع به دنیا و مال دنیا برای چه؟!
آیت الله العظمی بهجت
لاله مرداب (2015_01_13), مدیریت محتوایی انجمن (2015_02_02), هندیانی (2015_06_21), گل مريم (2015_01_05), عزیزانی (2015_01_12)
بلی می شود انسان در نماز دست به دعا بردارد و بگویید:
(اَللهُمََّ ارزُقنِی زَوجَةً صالِحَةً: خداوندا، زن شایسته ای را روزی من کن!) یا
بگوید: (اَللهُمََّ ارزُقنِی وَلَداً باراً: خداوندا، فرزند نیکوکاری را روزی من کن!)
آیت الله العظمی بهجت
نماز، بالاترین وقت ملاقات و استحضار و حضور در محضر خدا است... نماز برای خضوع و خشوع جعل شده است با همهی مراتب خضوع و خشوع.
آیت الله العظمی بهجت
❤ |
به نام خدابا این که به ما نه وحی می شود نه الهام، به آن واسطه ای که به او وحی و الهام می شود توجه نمی کنیم؛ در حالی که در تمام گرفتاری ها – اعمّ از معنوی و صوری، دنیوی و اُخروی - می توان به آن واسطهی فیض [حضرت حجّت (علیه السلام)] رجوع کرد.آیت الله العظمی بهجت
«سلام علیكم طبتم فادخلوها خالدین»
❤ |
به نام خدا
با این که به ما نه وحی می شود نه الهام، به آن واسطه ای که به او وحی و الهام می شود توجه نمی کنیم؛ در حالی که در تمام گرفتاری ها – اعمّ از معنوی و صوری، دنیوی و اُخروی - می توان به آن واسطهی فیض [حضرت حجّت (علیه السلام)] رجوع کرد.
آیت الله العظمی بهجت
سلام دوست عزیر از اشنایی با شما خوشحالم اسم من فاطمس تازه ثبت نام کردم راستش من چیزی از این کلاس مجازی نمیدونم میشه شما راهنماییم کنید
فاطمه (2015_09_26)
❤ |
به نام خدا
هر کدام در فکر حوایج شخصی خود هستیم، و به فکر آن حضرت – که نفعش به همه برمی گردد و از اهمّ ضروریّات است - نیستیم!
آیت الله العظمی بهجت
ایرانی ها باید نعمت حرم حضرت امام رضا (علیه السلام) را که زیارت آن برایشان فراهم است، مغتنم بشمارند!
آیت الله العظمی بهجت
اگر قلم تکوین و اراده تکوینیهی خدا نباشد، هیچ قدرتی ولو بُختُ النّصر (یکی از پادشاهان جبّار و ستمگر تاریخ) نمی تواند ضرری برساند.
آیت الله العظمی بهجت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)