انسانی که نان خشکی او را سیر می کند، و یا با سبزی و ماست و پنیر می تواند زندگی کند،
این همه حرص و طمع به دنیا و مال دنیا برای چه؟!
آیت الله العظمی بهجت
انسانی که نان خشکی او را سیر می کند، و یا با سبزی و ماست و پنیر می تواند زندگی کند،
این همه حرص و طمع به دنیا و مال دنیا برای چه؟!
آیت الله العظمی بهجت
لاله مرداب (2015_01_13), مدیریت محتوایی انجمن (2015_02_02), هندیانی (2015_06_21), گل مريم (2015_01_05), عزیزانی (2015_01_12)
اگر ملاقات خدا در آخرت ممکن باشد، در دنیا هم ممکن است به همان ملاک امکان؛ منتها نه با دیدهی سَر و بصر، بلکه با دیدهی دل و بصیرت.
آیت الله العظمی بهجت
ما باید در تحصیلِ صبر و حلم و تواضع سعی کنیم و از این که دیگران از ترس به ما احترام بگذارند، احتراز کنیم.
آیت الله العظمی بهجت
فاطمه (2015_03_28)
سلام ماه عزيز
ممنونم از همكاري شما گرامي
ای کاش لَیسَ بودن و هیچ بودنِ عالم امکان را درک می کردیم، و برای هیچ، این قدر ارزش و اعتبار قایل نمی شدیم،
و بر سر هیچ، این همه با هم نزاع نمی کردیم!
آیت الله العظمی بهجت
به چیزی غیر از توکّل و یاد خدا برای انسان، آرامش حاصل نمی شود.
و چیزی غیر از اعراض از یاد خدا و غفلت، زندگی را تلخ و ناگوار نمی کند.
آیت الله العظمی بهجت
خداوند، ایمان کسانی را که در گرفتاریها ثابت قدم بمانند،
تقویت می کند تا هیچ ابتلایی آنها را از پا در نیاورد و با ایمان و ذکر و انس با خدا از دنیا بروند.
آیت الله العظمی بهجت
وداع از این دنیا برای ما بسیار نزدیک است؛ ولی ما آن را بسیار دور می بینیم؛ وگرنه این قدر با هم نزاع نداشتیم.
آیت الله العظمی بهجت
نباید مغرور شویم! تا نزدیکی های وفات و تا زمانی که شیطان زنده است، انسان در مخاطره است! به خدا پناه می بریم.
آیت الله العظمی بهجت
زهد، با داشتن دنیا منافات ندارد ... میزان در زهد، دنیا داشتن یا نداشتن نیست؛ بلکه میزان دل بستن یا نبستن به دنیا است.
آیت الله العظمی بهجت
گل مريم (2015_04_15)
❤ |
بلاهایی که بر ما وارد می شود، تمام رحمت است؛ حداقل باعث تکفیر گناهان می شود.
آیت الله العظمی بهجت
اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من
دل من داند و من دانم و تنها دل من
یا ابا صالح علیه السلام ادرکنی
با ما همراه باشید در
کانال ترجمه ی قرآن شهر نورانی قرآن
https://دtelegram.me/shahrenuraniquran
کانال مکالمه ی عربی شهر نورانی قرآن(آموزش دروس صدی الحیاة و لهجه ی عراقی)
https://telegram.me/mokalemeharabik
فاطمه (2015_04_20)
با رعایت اخلاقیات و رفتار صحیح اسلامی، افراد غیر مسلمان هم به اسلام و مسلمانها گرایش پیدا می کنند.
آیت الله العظمی بهجت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)