ردّ یک شبهه بی اساس
ابن حجر ادعا می کند: همه مسلمانان غیر از امامیه معتقدند که مهدی (عجل الله فرجه) غیر از حجت (عجل الله فرجه) است؛ چون غیبت یک شخص آن هم با این مدت طولانی از خوارق عادات است.
اوّلاً: روایات نبوی متعددی وجود دارد که امامان دوازده گانه را با نام های آنان به طور روشن معرفی کرده اند پس سخن او باطل است.
در روایتی از سلمان فارسی آمده است که رسول خدا فرموده اند: امامان بعد از من به تعداد جانشینان بنی اسرائیل و دوازده نفرند. سپس دست بر کمر امام حسین(علیه السلام) گذاشت و فرمود: نُه نفر از نسلش می باشند که نُهمین نفر مهدی(عجل الله فرجه) است که زمین را از عدل و داد پر می کند، همانگونه که از ستم و جور پر شده باشد. وای بر دشمنانش.(9
)
شیعه امامیه معتقد است که، امام مهدی (عجل الله فرجه) فرزند امام حسن عسکری (علیه السلام) است و هم اکنون نیز زنده و غایب است، ولی اهل سنت هر چند بالاتفاق به مهدویت معتقد هستند و به دلیل وجود روایت های متواتر ظهور حضرت مهدی (عجل الله فرجه) در آخرالزمان را جزء اعتقادات قطعی خود می دانند، اما در مورد نسب و ولادت ایشان به چند گروه تقسیم می شوند
ثانیاً: شواهد تاریخی و گزارش های بسیاری وجود دارد که ولادت آن حضرت و ایام کودکی او را نقل کرده اند. مانند:
عبدالله ابن عطا گفت: به امام باقر(علیه السلام) عرض کردم شیعیان تو در عراق بسیارند. به خدا قسم! در اهل بیتت کسی مثل تو نیست. امام باقر(علیه السلام) فرمودند: ای عبدالله! طایفه حشویه، گوش تو را پر کرده اند، به خدا من صاحب الزمان نیستم. بنگرید که چه کسی ولادتش بر مردم پنهان است؟ پس او صاحب شماست.(10)
هم چنین در روایتی دیگر ابوجعفر عمر می گوید: هنگامی که امام زمان(عجل الله فرجه) به دنیا آمد، امام حسن عسگری(علیه السلام) فرمود: نزد ابو عمرو برو و به او بگو که ده هزار رطل نان و ده هزار رطل گوشت بخر و بین بنی هاشم، به اندازه، تقسیم کن و همینطور برای امام زمان(عجل الله فرجه) به فلان گوسفند عقیقه بده.(11)