بشارات و اشارات از رسـول خـدا صـلى الله و عـليـه و آله
برگرفته از آثار مرحوم آية الله سيد رضا صدر
1 ـ ((قيامت بر پا نخواهد شد تا وقتى كه قائم حـق از مـا قـيـام كـنـد و آن ، وقـتـى اسـت كـه خـداى عزوجل اذن دهد)). (1 )
روز قيام قائم ، از اسرار الهى و راز مگوست ؛ پيغمبر صلى الله عليه و آله يا نمى داند و يا نمى گويد.
2 ـ ((دنـيـا بـاقـى اسـت تـا روزى كـه مـردى از دودمـان حـسـيـن قـيـام كـنـد و زمـيـن را از عدل و داد پر سازد؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )). (2)
3 ـ ((مهدى از ما اهل بيت است )). (3)
4 ـ (( مهدى از دودمان من است ؛ نامش نام من ، كنيه اش كنيه من ، شبيه ترين فرد از نظر خلق و خلق به من است )). (4 )
5 ـ ((خوشا به حال آن كه به خدمت قائم اهل بيت من برسد)). (5 )
6 ـ ((كـسـى كـه قـائم دودمـان من را(در زمان غيبتش ) انكار كند، مرا انكار كرده است )). (6 )
7 ـ ((عـلى بـن ابـى طـالب ، امـام امـت مـن است و خليفه من بر امت من ، بعد از من است و قائم مـنـتـظـر از فـرزنـدان اوسـت . خـدا بـه وسـيـله او زمـيـن را از عدل و داد پر خواهد ساخت ؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )). (7 )
8 ـ خداى و تعالى زمين را تحت اختيار ذوالقرنين قرار داد و از هر چيزى بدو عنايتى كرد و حـكـومـت او بـه مشرق و مغرب رسيد. اين سنت الهى ، در قائم از دودمان من جارى خواهد بود. شـرق و غـرب عـالم در كـف بـا كـفـايـت او قـرار خـواهد گرفت و هر جايى كه به تصرف ذوالقـرنـيـن در آمده ، به تصرف او در خواهد آمد. خداوند گنجهاى زمين و معادن آن را بر او آشـكـار خـواهـد سـاخـت و بـه وسـيـله تـرس و رعـب در دل دشـمـنـان ، او را يـارى خـواهـد كـرد تـا زمـيـن را از عدل و داد پر سازد؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )). (8)
9 ـ ((قـائم از فـرزنـدان مـن اسـت . نـام او نـام مـن اسـت ، كـنـيـه او كـنـيـه مـن ، شـمـايـل او شـمـايـل مـن ، سنت او سنت من . مردم را به دين من و شريعت من هدايت مى كند و به كـتـاب خداى عزوجل مى خواند. كسى كه اطاعتش كند، مرا اطاعت كرده و كسى كه او را عصيان كـند، مرا عصيان كرده است . آن كه او را در زمان غيبتش انكار كند، مرا انكار كرده . كسى كه دروغـگـويش بخواند. مرا دروغگو خوانده و آن كه راستگويش بداند، مرا راستگو دانسته . به خدا شكوه خواهم برد از دست كسانى كه او را تكذيب كنند و منكر سخن و كلامش گردند و امـتـم را از راه گـمـراه سازند. و بزودى ستمكاران از سرانجام و عاقبت خود، آگاه خواهند شد)). (9)
10 ـ ((كسى كه قائم فرزندان مرا انكار كند، مرا انكار كرده است )). (10 )